Webshop

Hello Beautiful - Leuk je terug te zien - Geniet van het shoppen ! 

 GRATIS VERZENDING VANAF 100€ (BE)

VEILIG BETALEN 

GRATIS RETOURNEREN*


ONLINE SHOPPEN

BIJ GENTE BELLANaast onze beautybehandelingen en skincareproducten, bieden wij ook een assortiment leuke, trendy en betaalbare accessoires aan voor modebewuste vrouwen die regelmatig graag een nieuwigheidje in huis halen.


Enkele unieke musthaves, zorgvuldig voor jou uitgezocht.  


Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en breng ons zeker eens een bezoekje in de winkel in Schorisse voor nóg meer shopplezier! xx

DELIVERY

  • Verzending binnen 3 werkdagen 
  • Gratis regio Maarkedal, of vanaf 100€


Laat je graag iets laten afleveren bij een geliefde, vrienden, familie,... ?

Dat doen wij met plezier!


Wat hebben wij nodig?

  • naam van de schenker
  • naam van de ontvanger
  • afleveradres
  • een lieve boodschap om bij je pakje te voegen

VRAGEN?

Whatsapp ons gratis 24/7

op 0497/611.253

RETURN

POLICY

Niet goed = geld terug

*RETOURNEREN


Je kan je bestelling tot 8 dagen na ontvangst kosteloos terugbrengen in de winkel. (Niet geldig op verzorgingsproducten en parfums)
Wens je terug te sturen via Bpost, dan zijn deze kosten voor rekening van de klant. 


De terugstorting zal direct gebeuren bij teruggave van de bestelde artikelen of via overschrijving binnen de week nadat we de retourzending ontvangen hebben.


Je krijgt steeds de volledige aankoopwaarde van de artikelen terug die je wenst te retourneren. Hiervoor geldt de verzendnota die je ontvangt per mail na bestelling. Breng dit bewijsje mee naar de winkel of voeg het bij de terugzending. Op die manier kunnen we de correcte terugbetaling van de goederen garanderen.


Wat als het artikel beschadigd is toegekomen?

Is er tijdens de verzending een beschadiging gebeurd of voldoet het artikel niet aan de verwachtingen, aarzel dan niet om ons te contacteren: info@gente-bella.be of Whatsapp via 0497/611.253 en voeg een foto van de beschadiging (+verpakking) bij je bericht.