Wimperstyling

WIMPERSTYLING


TINTING • LASHLIFT • WIMPEREXTENSIONS


Wil je je wimpers meer laten spreken door ze te laten verven en/of te liften?
Of ga je voor de ultieme oogopslag met onze one-by-one of volume wimperextensions?

Deze wimperexperte staat voor je klaar!

TINTING | VERVEN


Verven van je wimpers is een goede manier om de aanwezige wimperharen van een intenser kleurtje

te voorzien. OOk doffe haartjes worden meer opgelicht daardoor worden ze zichtbaarder en lijken ze voller.  De behandeling is volledig waterproof dus geen last meer van uitgelopen mascara aan het zwembad!  4 tot 6 weken zichtbaar resultaat.
LASHLIFT | WIMPERLIFTING


Een wimperlifting is een optische lifting van het oog en geeft je een natuurlijke mascaralook.  De behandeling is niet schadelijk voor je wimpers en is waterproof.  Het effect is 4 tot 6 weken zichtbaar.  Voor een ultiem resultaat raad ik aan de wimpers ook te verven.
WIMPEREXTENSIONS


Bij wimperextensions wordt op elk wimpertje een 'nep'wimpertje aangebracht.  Hierdoor krijg je de volle lange wimpers waar je altijd al van droomde. Je kan kiezen voor een mooie natuurlijke look (one by one) of een dramatische set wimpers (volumelashes).  De extensions groeien uit samen met de natuurlijke uitval (haarcyclus) van je eigen wimpers waardoor je na ongeveer 6 weken je extensions volledig kwijt bent.  Wil je het hele jaar door genieten van een prachtige oogopslag, dan is het aan te raden ze tijdig te laten bijwerken.


Nieuwe set + intake + verzorgingsset     120€                         Na 5 weken wordt de prijs van een nieuwe set aangerekend, indien er nog wimpertjes opstaan wordt de prijs bepaald afhankelijk van de nodige opvultijd.