Skincare

SKINCARE


GELAATSVERZORGING • HUIDVERBETERING 


Je huid is een weerspiegeling van je gezondheid, maar is ook onderhevig aan invloeden van buitenaf.   Daarom is het cruciaal om ze dagelijks de verzorging te geven die ze nodig heeft.

Een maandelijkse onderhoudsverzorging in mijn praktijk en het gebruik van de juiste thuisverzorgingsproducten voorkomt huidproblemen, en waarborgt het behoud van een mooie, gezonde uitstraling.

Sluit jezelf even helemaal af van de buitenwereld en geef je over aan de ervaren handen van jouw beautyexperte!

Onze merken :

ALPHA-H : huidverbetering en anti-aging op hoog niveau


ALPHA-H is een meervoudig award winning cosmeceutical (salon)merk uit Australië;

voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien.


Gewone huidverzorging bevat deze ingrediënten vaak niet of in (te)lage dosis, óf heeft een pH-waarde

die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.


Of je nou last hebt van pigmentatie, (vroegtijdige) veroudering of acné; Alpha-H gaat voor huidverbetering,

zonder je huid overmatig te stimuleren of irriteren; het is namelijk geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.


Bekijk de behandelingen, kom Alpha-H ervaren en vooral:

zie het verschil!

Onze basisbehandelingen :

KRX AESTHETICS : huidverbetering en anti-aging


Koreaanse huidverzorging is bekend voor haar absolute topkwaliteit, eeuwenoude ingrediënten en hoogtechnologische productietechnieken.


Door het gebruik van hoogkwalitatieve, natuurlijke en milde ingrediënten als rijstwater, probiotica, propolis... breken ze met de Westerse cosmetica, die al te vaak terugvalt op harde chemicaliën, die de huid niet altijd ten goede komen.


Omwille van geavanceerde productietechnieken zijn de producten van KRX ook heel betaalbaar en de resultaten spreken voor zich.


Geen verrassing  dat deze producten en behandelingen op dit moment razend populair zijn!

ALPHA-H MINI FACIAL | 40 min


Voor de actieve vrouw die weinig tijd heeft en een snelle opkikker voor de huid kan gebruiken tijdens haar middagpauze of tussen afspraken door. Je stapt na dik half uur intensieve verzorging buiten met een heerlijke 'coup d'éclat'.  Hierbij worden producten gebruikt die weinig tot geen zuren bevatten.


- Epilaties dienen apart bijgeboekt te worden.

- Geen massage voorzien bij deze behandeling.

ALPHA-H MEET&TREAT (eerste bezoek) 1 90 min


Is het je eerste bezoek aan gentebella? Dit is de ideale kennismakingsbehandeling met de Alpha-H producten of als voorbereiding op een intensief huidverbeteringstraject.  We beginnen met een korte intake en huidanalyse, en passen de behandeling aan aan jouw wensen en de noden van je huid.  Hierbij worden producten gebruikt die weinig tot geen zuren bevatten.


- Epilaties dienen apart bijgeboekt te worden.

- Gezichtsmassage inbegrepen

YOUNG ADULTS VERZORGING (-21jr) 1 45 min


Deze korte reinigende behandeling is specifiek bestemd om jonge onzuivere huidjes een intensieve reiniging te geven en terug in balans te brengen.


- Epilaties dienen apart bijgeboekt te worden.

- Geen massage voorzien in deze behandeling.

GENTLEMEN's FACIAL 1 50 min 


Voor de man die weinig tijd heeft en een snelle opkikker voor de huid kan gebruiken.  Je stapt na een klein uurtje intensieve verzorging buiten met een verzorgde huid.


- Epilaties dienen apart bijgeboekt te worden

- Geen massage voorzien in deze behandeling

Onze speciale behandelingen :

DERMAPLANING 1 60 min (basisbehandeling) of 90 min (deluxebehandeling)


Met dermaplaning verwijderen we de dode huidcellen, overtollig talg en donshaartjes die zich op de huid bevinden dmv een steriel chirurgisch mesje. De behandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant gladde huid. Het zorgt niet alleen verheldering van de huid maar tevens bevordert deze behandeling ook de aanmaak van collageen en elastine. De actieve werkstoffen van jouw producten worden maar liefst 60% beter opgenomen in de huid. Dit alles geeft de huid weer een prachtige “glow”.


Deluxebehandeling = basisbehandeling uitgebreid met volledige gelaatsverzorging, inclusief gezichtsmassage. Epilatie bovenlip inbegrepen, wenkbrauwen moeten apart bijgeboekt worden.

HUIDVERZORGING OP MAAT 1 75 min


Verzorging aangepast aan de noden van je huid.  Dit is de behandeling die volgt op de Meet&Treat, of de start van je huidverbeteringstraject.  Ook wanneer je niet weet welke behandeling te kiezen, ben je met deze nooit verkeerd. We bekijken dan samen op het moment zelf wel welke behandeling en welk resultaat je wenst. 


- Epilaties dienen apart bijgeboekt te worden.

- Gezichtsmassage inbegrepen

MICRONEEDLING | 75 min


Microneelding is een huidverbeterende behandeling die voor huidproblemen kan ingezet worden zoals littekens, verslapte huid, rimpels, pigmentatie,... Dmv een dermapen met fijne naaldjes worden kleine beschadigingen gemaakt in de huid waardoor het genezingsproces in gang wordt gezet.  Dit zorgt voor een boost in de celvernieuwing en collageenproductie met een zichtbare verbetering van de huidstructuur tot gevolg.

Er kan gekozen worden voor enkel behandeling van het gezicht, of gezicht + décolté.


NO-BOTOX BEHANDELING - V-TOX LIFT | 75 min


Botox-effect zonder naaldjes. Gelaatsverzorging met Argirelinemasker : een pittig huidverstevigend, contourversterkend en gladmakend masker.  Het is de nieuwe topper voor het behandelen van fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping.  Het masker kan ook als Add-On toegevoegd worden aan andere behandelingen voor een verbluffend resultaat.


- Epilaties dienen apart bijgeboekt te worden.

- Gezichtsmassage inbegrepen

CARBOXY CO2 THERAPIE KRX | 75 min


Carboxy Therapie staat voor het gecontroleerd aanbrengen van gezuiverde koolstofdioxide in de huid, waardoor cellen meer energie en zuurstof krijgen.  Hierdoor is de huid in staat om zich sneller te vernieuwen en wordt de elastine -en collageenproductie extra gestimuleerd.  Kan gecombineerd worden met de V-TOX LIFT voor een topresultaat!


- Epilaties dienen apart bijgeboekt te worden.

- Gezichtsmassage inbegrepen

GREEN SEA PEEL KRX | 75 min


'Microneedling zonder naaldjes'.  100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om je huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen.  Aangewezen bij littekens, pigment, grove poriën, acné, rimpels, anti-aging.


- Epilaties kunnen niet gecombineerd worden met deze behandeling.

- Geen massage voorzien in deze behandeling

SEIZOENSBEHANDELING (Limited Edition) | 90 min


Elke 2 maand komt er een nieuwe seizoensbehandeling op de 'menukaart'.  Dit is altijd een beetje de vijfsterrenbehandeling bij gentebella, die inspeelt op de periode van het jaar. Met de focus op beleving, maar waarbij je niet inboet op resultaat.  Met oa. het Star Towel Ritueel, een uitgebreide gezichts- en schoudermassage, drukpuntmassage, een seizoensgebonden extra behandeling zoals paraffinemasker in de winter, iceballs in de zomer, gezichtscupping, een chocolademasker,... noem maar op.  Altijd anders, altijd verrassend, maar o zo fijn!  Meestal wordt er afgesloten met een lichte dagmake-up.  Hou onze socials in de gaten en boeken maar :-)

ALPHA-H & KRX HOME CARE


Alle salonbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van ALPHA-H en KRX, aangepast aan uw huidtype. Ter afsluiting van de behandeling wordt er steeds een passend verzorgingsadvies meegegeven voor thuis.  Een goede thuisvopvolging zorgt immers voor een optimaal resultaat. 

Uiteraard is dit volledig vrijblijvend! 

Bij aankoop van jouw thuisproducten na een verzorging ontvang je 10% directe korting.

Nabestellen kan achteraf ook altijd via de WEBSHOP

unsplash