Nagelsalon

NAGELSTUDIO


GELNAGELS • GELLAK • TEENNAGELS


Van een eenvoudige gellak tot fancy nailart, hier krijgt elke beauty mooie nageltjes op maat en naar eigen smaak.
Laat je onder handen nemen in de nailcorner en geniet van wat tijd voor jezelf met (of zonder) een gezellige babbel.

De koffie staat klaar!

GELNAGELS


Gel is een stevige doch semi-flexibele substantie die zorgt voor een versteviging van de natuurlijke nagels.  Je kan bij gelnagels ook kiezen voor het verlengen van je nagels, ideaal voor dames met broze nagels.  Je kan kiezen voor een subtiele french, een leuk kleurtje of een opvallende nailart.


Gelnagels worden pas geplaatst vanaf 16+ om de natuurlijke nagelplaat (die nog in volle ontwikkeling is) niet te beschadigen of bloot te stellen aan allergiën.  Door hormoonschommelingen kan er tevens geen garantie gegeven worden op de duurzaamheid van de set.GELLAK | RUBBERBASE


Gellak, gelish of shellac is een gelnagellak die moet uitharden onder een LED of UV-lamp. Hierdoor blijft de lak tussen de 2à4 weken mooi.

Dit wordt voorafgegaan door een mini-manicure (vijlen van de nagels en verzorgen van de nagelriemen).

Shellac is echter niet geschikt voor iedere nagel, bij heel slappe nageltjes biedt het slechts tijdelijk een extra bescherming.
NATURAL NAIL TREATMENT | BIAB


Dit is de ideale behandeling voor verstokte nagelbijtertjes, dames met broze nagels die geen verlenging willen maar waarvoor gelish te licht is, of snel last hebben van loslatende kunstnagels.

Deze flexibele gel biedt enerzijds een ongeziene hechting, maar gaat eveneens de natuurlij,ke nagel verzadigen, van een mooie c-curve voorzien en de nagelplaat gaan verlengen.

NAGELBIJTERS

Bij Gente Bella streven wij naar duurzame oplossingen op lange termijn. Hiervoor worden bij nagelbijtertjes geen tips geplaatst bij de eerste behandeling maar kiezen we ervoor eerst de natuurlijke nagel mooi in vorm te laten komen.  Na +- 1,5 maand kan er geopteerd worden voor verlengingen indien gewenst. 

-> Uizonderingen kunnen gemaakt worden voor speciale gelegenheden (huwelijk, feest,...) of uitdrukkelijke vraag van de klant. Let wel dat er dan geen garantie gegeven wordt op de set omdat de houdbaarheid niet kan gewaarborgd worden.

TEENNAGELS | SHELLAC QUICKTREAT


Met shellac op de teennageltjes heb je jaar in jaar uit propere voetjes.  Op de tenen blijft de lak gemakkelijk 4 à 6 weken zitten.  Bij deze behandeling wordt de oude lak verwijderd en nieuwe geplaatst, en overtollige velletjes worden weggeknipt.TEENNAGELS | SHELLAC SPA (ESTHETISCHE PEDiCURE)


Voor wie graag af en toe ook dat beetje extra wil voor haar voetjes, wordt de Quick Shellac uitgebreid met een zalige voetverzorging.  Voetscrub, voetmasker,  oppervlakkig eelt weghalen, shellac plaatsen en voetmassage)