Bodycare

BODYCARE


EPILATIE • MASSAGE • PEELING


Wat is er zaliger dan u eens volledig te laten verwennen van kop tot teen?

Na een lichaamspeeling of ontspannende massage voel je je compleet gezuiverd en herboren!

De bodycare behandelingen kunnen nog niet online geboekt worden.  Gelieve hiervoor contact op te nemen via Whatsapp 0497/611.253

EPILATIE | WAX


Omdat de agenda van het salon te druk bezet is met andere behandelingen en ik hierdoor geen continuïteit kan bieden, wordt er normaalgezien geen epilaties aangeboden.


Enkel op vrijdag is onze stagiaire Ciana aanwezig en kan er wel gebruik gemaakt worden van deze dienst : rugepilatie | benen | oksels | bikiniLASERONTHARING


Je kan ook bij ons terecht voor Laserontharing! De behandelingen gebeuren met een DIODE Laser en zijn hierdoor pijnloos en heel effectief!  Gemiddeld 5-8 sessies nodig om volledig verlost te zijn van die vervelende haren.  Zijn er meer sessies nodig, dan krijg je deze gratis!


Voor het boeken van een lasersessie bij gentebella klik hier en kies dan het juiste salon.  Dan krijg je alle beschikbaarheden te zien.

CUPPING MASSAGE


Cupping vindt zijn oorsprong in de Oosterse geneeskunde. Hierbij plaatsen we cups op een geoliede huid. Doordat er een vacuüm in de cups ontstaat worden afvalstoffen en bloedstagnaties in de spieren naar de oppervlakte getrokken en kunnen blokkades opgeheven worden.


De cupping massage is een diepwerkende massage, vergelijkbaar met bindweefselmassage. Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed terug naar de spieren en de huid. De behandeling heeft een geweldige, ontspannende en helende werking.


Goed bij spierpijn, rugpijn, gifknopen, stress, burn-out, slaapproblemen, vermoeidheid, verminderde energie, ontgifting


NIET bij zwangerschap, hart- en vaatziekten, kanker, huidziekten, hernia

RELAXATIE MASSAGE


Bij een relaxatiemassage leggen we de focus volledig op ontspanning, door een afwisseling van zachte en stevige massagetechnieken.


Je bepaalt zelf de intensiteit en het is vooral de bedoeling dat je tijdens deze massage volledig tot rust kan komen in je hoofd.  Spanning wordt vrijgemaakt en energie komt in beweging.


Door regelmatig tijd te nemen voor een deugddoende massage leer je genieten van een ultiem moment van rust voor jezelf!


Rugmassage 30 min | Ontspannende Lichaamsmassage 1u | Ultieme lichaamsmassage (incl gelaat en hoofdhuid) 1u30

ANDULLATIETHERAPIE


Andullatietherapie is een massagemethode waarbij je behandeld wordt op een Andullatietoestel,

door een combinatie van trillingen en infrarode elektromagnetische warmtegolven.

De zachte dieptewarmte van de massagematras leidt tot pure ontspanning en een intens gevoel van well-being.


Dankzij andullatie kunnen ook pijnklachten ten gevolge van oa rugproblemen, fibromyalgie en artrose verlicht worden.  Door regelmatig gebruik van andullatie zorgt de lichaamseigen endorfineproductie voor pijnverlichting.  


Per sessie van 30 min (buiten de openingsuren van het salon)